Pubblicato il

nico van der meulen: house ber

See on Scoop.itInspired By Design

south african firm nico van der meulen has recently completed ‘house ber’ in midrand, south africa as a response to the client’s need for an open plan, airy spaces and a large study. the center of the house is based around a rectangular mass housing the public functions: living rooms, dining room and kitchen flanked by a koi pond and swimming pool. protruding steel structures on the second floor frame the private areas with playful steel bars drawing lines between the girders, while steel grates on the floor help to block out the sun on the storey below. a series of stone and concrete walls and marble tile floors add an array of textures in a semi-open volume that connects to the exterior pools and gardens

See on www.designboom.com

Lascia un commento

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...